Prijzen

Onder de stemmers worden een aantal prachtige prijzen verloot. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door Vogelbescherming Vlaanderen, Vivara Natuurbeschermingsproducten en Kosmos Natuur.
 


 

1. 20 x Vivara pindakaaspothouder en pindakaas

Win één van de 20 Vivara Tuinvogel pindakaaspakketten!  Het gezonde alternatief voor pindakaas! Wij voegen namelijk geen zout toe aan deze speciale pindakaas voor tuinvogels. De glazen ‘pindakaaspot’ gevuld met pindavet vormt een zeer calorierijke lekkernij voor veel vogels, zeker voor mezen. Dit pakket bestaat uit de houten pindakaaspothouder en twee potten pindakaas (original en met meelwormen)

Deze potten kunt u gemakkelijk ophangen met de bijgeleverde houten houder. Hang de houder aan een muur, boom of schutting. U bent in een handomdraai klaar om te genieten van het schitterende aanzicht van de vogels, die op de overheerlijke lekkernij afkomen!

meer info
 

 

2. 10 x Vogelkalender 2017

Op deze vogelkalender worden de twaalf maanden gesierd door prachtige foto’s van Europese vogels. Met behulp van een korte tekst per vogel verneem je meer over deze soorten. Foto’s tekst en data zijn van elkaar gescheiden zodat je de foto’s nadien voor andere doeleinden kunt gebruiken.

meer info